Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ:

Οι δράκοι γεννιούνται με μέγεθος μόλις λίγα μέτρα. Καθώς μεγαλώνουν όμως, φτάνουν σε τεράστια μεγέθη, συχνά ξεπερνώντας τα σαράντα μέτρα μόλις γίνουν αυτό που ονομάζουμε Great Wyrm. Το ακριβές μέγεθος διαφέρει από είδος σε είδος. Το άνοιγμα των φτερών του δράκου είναι σε γενικές γραμμές ίσο με το μέγεθος του σώματός του, ενώ κάπου 15-20% του σώματος του δράκου το αποτελεί ο μεγάλος του λαιμός. Παρ' όλο που οι ιδέες και οι στόχοι των δράκων διαφέρουν τρομερά ανάμεσα στα είδη, όλοι οι δράκοι είναι πλεονέκτες και αχόρταγοι. Θέλουν να συλλέγουν πλούτη, στοιβάζοντας τεράστιες ποσότητες νομισμάτων και μαζεύοντας όσα πολύτιμα πετράδια, κοσμήματα και μαγικά αντικείμενα μπορούν. Η όψη ενός λόφου από θησαυρό τους ικανοποιεί ιδιαίτερα, και απολαμβάνουν την ακτινοβολία των μαγικών αντικειμένων.


Υπάρχουν αρκετές κατηγορίες δράκων στον κόσμο. Υπάρχουν σίγουρα είκοσι είδη, αλλά πιθανότατα κάπου μακριά από τον πολιτισμό θα μπορούν να βρεθούν και άλλα, άγνωστα ακόμα. Θα μπορούσαν να χωριστούν σε τρεις κατηγορίες: τους χρωματικούς δράκους (μαύροι, μπλε, κόκκινοι, άσπροι, πράσινοι), οι οποίοι είναι συνήθως κακοί, τους μεταλλικούς (ορειχάλκινους, μπρούντζινους, χάλκινους, χρυσούς, ασημένιους) που περίπου πάντοτε υπηρετούν το καλό και τους δράκους από πολύτιμο λίθο (αμέθυστο, κρύσταλλο, σμαράγδι, ζαφείρι, τοπάζι). Ακόμα, υπάρχουν δράκοι που δεν εντάσσονται σε καμία από τις γνωστές κατηγορίες, όπως είναι οι δράκοι των Σύννεφων ή της Ομίχλης, οι Δράκοι του Greyhawk, και οι δράκοι της Σκιάς. Υπάρχει μία νεκρή ποικιλία, το Dracolich και ένα είδος μοναδικό ο Αδαμάντειος Δράκος.


Για έναν δράκο, ποτέ δεν υπάρχει αρκετός θησαυρός. Ευτυχώς, οι δράκοι που έχουν πολλά πλούτη φοβούνται να τα αφήσουν αφύλακτα για καιρό, και έτσι δεν βγαίνουν συχνά από τις φωλιές τους για κυνήγι ή για περιπολία. Οι νεότεροι και λιγότερο πλούσιοι βέβαια, σπάνια κάθονται για πολύ καιρό στη φωλιά τους. Οι επιδρομές είναι συχνότατες, και οι γύρω περιοχές συχνά υποφέρουν από το νέο δράκο που έκανε τη φωλιά του στην περιοχή τους. Όλοι οι δράκοι φτιάχνουν τα κρεβάτια τους από το θησαυρό τους, δίνοντάς του τέτοιο σχήμα που να ταιριάζει με το τεράστιο σώμα τους. Όταν γεράσουν, εκατοντάδες πετράδια και νομίσματα θα έχουν ενσωματωθεί στο δέρμα τους.


Οι δράκοι είναι ικανότατοι κυνηγοί. Κρίμα σε αυτόν που θα βρεθεί στο δρόμο τους! Προτιμούν το τρυφερό κρέας, αλλά μπορούν να φάνε οτιδήποτε εάν είναι αρκετά πεινασμένοι. Οι μεταβολισμοί τους λειτουργούν σαν κλίβανοι υψηλής απόδοσης, καταναλώνοντας 95% από αυτά που τρώει ο δράκος. Το πεπτικό τους σύστημα μπορεί ακόμα να καταναλώσει και ανόργανα υλικά. Ανάμεσα στους δράκους, τα πετράδια και οι πολύτιμοι λίθοι θεωρούνται μεγάλη λιχουδιά.


Παρόλο που πιστεύεται πως όλοι οι δράκοι προέρχονται από τις ίδιες ρίζες που εμφανίστηκαν δεκάδες χιλιάδες χρόνια πριν, σήμερα το κάθε είδος είναι μοναχικό και συνεργάζεται με άλλα μόνο σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Βέβαια, ποτέ ένας καλός δράκος δε θα δούλευε με έναν κακό δράκο. Και οι δύο πλευρές θεωρούν κάτι τέτοιο ασύλληπτα υποτιμητικό.


ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΑΣ:

Ειμαστε μια συμμαχια που της αρεσει τρελα το IKARIAM και αν και εσυ εισαι ενας απο αυτους τοτε ελα μαζι μας για να παιξουμε,να δημιουργησουμε φιλιες και να διασκεδασουμε στον κοσμο του EPSILON.

Ειμαστε νεοι παιχτες στο παιχνιδι και σκοπος μας ειναι να ανεβουμε ψηλα!!!

Η καλυτερη θεση που εχει παρει η συμμμαχια μας ειναι η 187.

Αν δεν ανηκεις σε καποια συμμαχια και εχεις καποιες τυπικες προυποθεσεις τοτε ελα στους ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ.

Ακομη και να ανηκεις σε καποια συμμαχια και για καποιο λογο εισαι δυσαρεστημενος μαζι της,τοτε ελα στην παρεα μας και γινε κομματι μιας συμμαχιας, που πανω απ' ολα ειναι ο σεβασμος στην προσωπικοτητα του καθε παιχτη φιλου η εχθρου…....


ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ:

1.Προστασια των μελων της απο τυχον επιθεσεις .

2.Η καλες εμπορικες σχεσεις (σε παιχτες που εχουν χαμηλη γενικη βαθμολογια δινουμε δωρεαν αγαθα ωστε να ανεβουν γρηγορα).

3.Να ανεβουμε στις πρωτες θεσεις της βαθμολογιας των συμμαχιων.

4.Να περασουμε καλα.


ΠΡΟΙΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ:

1.Να ειστε ενεργοι παιχτες

2.Να εχετε στην γενικη βαθμολογια +3000 ποντους.

3.Να ασχολειστε με την αναπτυξη των πολεων σας και να μην μενετε συνεχεια στους ιδιους ποντους.

4.Να σεβεστε τους συμμαχους σας.....αλλα και τους εχθρους σας γιατι καποια μερα ισως οι εχθροι σας να γινουν συμμαχοι σας.



1.Πρεπει να εχετε πρεσβεια(δηλαδη να εχετε ανακαλυψει τους ''ξενους πολιτισμους'').

2.Πατατε πανω στην πρεσβεια.

3.Κάτω-κάτω θα κάνετε κλίκ στο "Ψάξε για συμμαχία".

4.Στο όνομα συμμαχίας γράψτε RED_DRAGONS ή στο δείγμα γράψτε R_D.

5.Πατηστε πανω στο εικόνιδιο της χειραψίας, γράφετε την αίτησή σας και πατατε υπεβαλε.

6.Περιμένετε την δική μας απάντηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου